Om os

Vi er stolte af vores historie og vores håndværk, som for mange af os er blevet nedarvet i generationer. Med basis i virksomhederne Sparres håndværk, Bico Concept, Noorlund og Sparres Håndværk Teknik, har vi samlet al vores håndværkstradition og kompetence i Håndværk AS.

Med rødder inden for service og mindre entrepriser tilbyder vi nu den samlede håndværkspakke med de fleste fag i egenproduktion. De øvrige fag dækkes af vores tætte netværk af kvalitetsstærke håndværkere.

Vi adskiller os fra andre virksomheder i vores størrelse og ejerstruktur samt vores høje serviceniveau. Vi drives ikke af enkelte ejere med kompetence fra kun ét fag, men af en professionel bestyrelse, der i samarbejde med en skarp administration kombinerer bred håndværksekspertise med projektledelse og projekteringskompetence. Dermed kan vi tilbyde en «totalleverance» også for små serviceopgaver og mindre virksomheder, hvor vi garanterer ægte fagkompetence i projektering, udførelse og projektledelse, understøttet af et stærkt personligt arrangement og en tæt dialog med vores kunder.

Kontakt os her