Vi vil være

førende, når det gælder kvalitetsløsninger og godt håndværk. Vi vil konstant udvikle vores position som en topprofessionel håndværksvirksomhed, der har fokus på kommunikation. Det sikrer kunderne den bedste langsigtede løsning.

Lidt baggrund:

Mit navn er Martin Solvig, og jeg købte Håndværk A/S af Lars Christiansen i 2016. Firmaet, der har eksisteret siden 2007, er en professionel håndværksvirksomhed, hvis styrke altid har været god og ordentlig formidling – udover at levere arbejde af høj kvalitet.

Specielt inden for forsikrings - og ejendomsselskaber er min vision at videreføre de sidste mange års arbejde med at opbygge en virksomhed, hvor god service, kommunikation og godt håndværk har højeste prioritet.
 

Vi tilstræber hele tiden at være med på den nyeste teknologi, der kan hjælpe os med altid at levere varen og samtidig give vores kunder en god oplevelse. Alt sammen med balance mellem at videreføre de gode værdier og at tilføre ny viden, sådan at det gode, gamle håndværk ikke går i glemmebogen.

​Vi har valgt betroede medarbejdere til denne opgave, så alle ved, hvad vi står for, og hvilken vej vi skal.

Her er et udsnit af vores kunder

Vi leverer kvalitetsarbejde til mange virksomheder i hele Danmark. Vi er stolte af, at så mange store, danske virksomheder har vist os tillid'.

Kontakt
Håndværk A/S

Sognevejen 10

2690 Karlslunde


Telefon: 46 14 25 25

Mail: firma@hv-as.dk

CVR: 2749 3963

Garantiordning

Sociale Medier

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon

Web-Designer. Lundgrafik © 2017